فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

گازهای سمی در محل دفینه ها و خطرات موجود در آن ناشی از چه چیزهایی میباشد؟

گازهای سمی در محل دفینه ها یا گاز طلا يكی از جدی ترين و مرگ آورترين خطراتی است كه در كمين جويندگان گنج ميباشد گازهای سمی موجود در محل دفينه ها ميباشد و بر اساس بررسی های دقيقی كه بعمل آمده وجود دو گاز سمی قطعی ميباشد اولين آن سيانيد هيدروژن بوده كه ميتوان آن را قاتل خاموش ناميد كه عوارض آن در جسد قربانيان به وضوح مشاهده شده است.

گازهای سمی در محل دفینه ها

گازهای سمی در محل دفینه ها و خطرات موجود در آن ناشی از چه چیزهایی میباشد؟

در منابع مختلف داخلی و همچنين منابع خارجی تاریخی و پزشکی، دلايل مختلفی برای آن ذكر ميگردد از وجود باكتری های غير هوازی در گنجينه های طلايی كه توليد سولفور و سيانيد ميكنند كه در واكنش با يونهای هيدروژن مثبت که در محل دفينه ها توليد اين گازهای مرگ آور قطعی ميباشد ولی بر خلاف طلا، نقره خاصيت ضد باكتری دارد و بنابراین این پدیده در دفینه های نقره کمتر دیده میشود در منابعی ديگر از آشنايی كامل تمدن های باستانی با تركيبات سيانيد و سولفور و استفاده هوشمندانه آنان از اين تله های سمی و شيميايی در دفينه ها خبر ميدهند.

گاز طلا چیست؟ آیا دفینه ها گاز تولید میکنند؟

گاز یکی از 4 حالت ماده است (جامد، مایع، گاز، پلاسما) که فاقد شکل بوده و فاصله مولکولی در این حالت بسیار بیشتر از جامد و مایع است و باعث شده تا ماده به حالت گاز درآید.

  1. حال اگر یک ماده جامد یا مایع بخواهد تبدیل به گاز شود باید ساختار ملکولی آن از هم بپاشد و بین ملکولها فاصله بیفتد که در این صورت ماده جامد یا مایع حالت و شکل اولیه خود را از دست میدهد و حجم آن رفته رفته کم خواهد شد.
  2. همانطور که وقتی آب را حرارت میدهیم آب کم کم از حالت مایع به گاز درخواهد آمد و ساختار مایعی خود را از دست خواهد داد و حجم مایع رفته رفته کم خواهد شد تا جایی که کاملا به گاز (بخار) تبدیل شود.

پس امکان ندارد ماده از حالتی به حالت دیگر درآید یا گاز تولید کند ولی برحالت اولیه خود باقی بماند!!
حال اگر فرض را هم بر این میگرفتیم که طلا گاز تولید میکند قطعا بعد از مدتی شکل و ساختار اولیه آن از بین میرفت و به طور مثال بعد از 1000 سال از یک مجسمه طلایی چیزی جز گاز باقی نمیماند!

گازهای سمی در محل دفینه ها

درباره طلای با ارزش :

طلا از جمله فلزات نجیب است و در برابر اکسیداسیون زدگی و خوردگی مقاوم است به این منظور که در مجاورت با آب و هوا در طی هزاران سال نیز اکسید نخواهد شد بنابراین نه اکسید میشود و نه گاز تولید میکند شاید گمان کنید که ممکن است سایر فلزات در اثر اکسیداسیون گاز تولید کنند در واقع فلزات از لحاظ اکسایش به سه دسته تقسیم میشوند :

  • فلزاتی مانند طلا و پلاتین که قابل اکسایش نیستند و نیازی به محافظت ندارند.
  • فلزاتی مانند مس، قلع، روی، آلومینیوم، کبالت، نیکل و … که وقتی در مجاورت هوا قرار میگیرند اتمهای سطح آنها اکسید میشود ولی اکسید آنها مقاوم است و چسبیده به فلز باقی میماند و خود لایه محافظتی برای فلز میشود و مانع اکسایش بیشتر آن فلز خواهد شد.
  • فلزاتی مانند آهن که وقتی سطح آنها در مجاورت هوا اکسید میشوند اکسید آنها متخلخل است و به فلز نمیچسبد و از بدنه فلز کنده میشود و فلز به تدریج فاسد شده و از بین میرود.

در هیچکدام از این سه حالت فلزات تبدیل به گاز نخواهند شد حتی فلزات دسته سوم!
پس مشاهده میکنید که تحت هیچ شرایطی فلزات نه در حالت عادی و نه تحت اکسایش تبدیل به گاز نخواهند شد.

در یکی از این مطالب ذکر شده بود :

طلا اکسید نمیشود و گاز تولید نمیکند ولی پاتین میبندد و پاتین آن تولید
گرما و گاز و میدان مغناطیسی میکند و زمین اطراف را باردار میکند و …

برای خرید انواع دستگاه فلزیاب، طلایاب و گنجیاب میتوانید به آدرس لینک زیر مراجعه نمائید.

گازهای سمی در محل دفینه ها

‫2.8/5 ‏‫(6 نظر)‬

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا