فلزیاب طلایاب گنج یاب
مطالب فلزیابینکات مهم قبل از خرید هر دستگاه فلزیاب

خرید دستگاه گنجیاب و تصویری آمریکایی

خرید دستگاه گنجیاب تصویری آمریکایی | کشور آمریکا از دیرباز در صنعت طراحی و و فروش دستگاههای فلزیاب و طلایاب و گنج یاب حضوری پررنگ داشته است و از کشورهایی به شمار می آید که در این عرصه صاحب سبک و دارای اسم و رسم خاصی است ولی برعکس شایعات موجود این کشور فقط در زمینه دستگاههای Vlf و Gpr فعالیت گسترده ای دارد.

در خرید دستگاه گنجیاب باید به نکات زیر دقت کنید :

  • ملاک اصلی در خرید دستگاه فلزیاب و گنج یاب تصویری ،تست به دست مشتری در چندین لایه خاک، ساروج، مواد معدنی و … میباشد.
  • اگر فروشنده ای ادعا کند که دستگاه طلایاب یا گنج یاب فقط به فلزیاب قدیمی حساس است 100% کلاهبرداری است و دستگاه کارایی ندارد.
  • تفاوت فلز جدید و قدیم 1 تا 2 برابر است و بعبارتی اگر دستگاهی فلزی به ابعاد 10×10 سانتی متر را در عمق 1 متر شناسایی کند عمق تضمینی برای همان اندازه فلز ولی با عمر حداقل 140 سال حدود 1.5 تا 2 متر خواهد بود.
  • اگر فروشنده ای ادعا کند که دستگاهش فقط یون طلا را می زند و فلز جدید را نمی زند باز هم فریب کاری میکند.
  • همیشه موقع خرید دستگاه خودتان آن را تست کنید و اجازه ندهید فروشنده تنظیمات را انجام دهد.
  • قابلیت جدید و فوق العاده که در سال 2016 و 2017 در برخی دستگاه ها گنجانده شده قابلیت Just Gold نام دارد که همانطور که از اسم آن پیداست فقط برای یافتن طلا تنظیم میشود پس اگر قصد خرید دستگاه فلزیاب با قیمت بالای 10 میلیون داشتید سعی کنید از این نوع دستگاهها خریداری کنید.
  • از خرید دستگاه گنج یاب تصویری که تصویرگیری سه بعدی (3D) دارد و بصورت هاله ای اسکن میکند اجتناب کنید چون تصویر گزارش شده هیچ شباهتی به جنس نخواهد داشت و فقط و فقط اسکن 4 وجهی است که حدود 80% تصویری شبیه به فلز ارائه میدهد.

نکته بسیار مهم :
توجه داشته باشید که کارایی دستگاه در صخره و سنگ یکدست و یکپارچه مشخص نمی شود.
بطور مثال دستگاه 3 و 30 میلیون تومانی هر دو در صخره و سنگ کارایی لازم را دارند ولی اگر چندین لایه زیر هم باشند دستگاه 3 میلیون تومانی فقط 5 سانتیمتر نفوذ خواهد کرد ولی دستگاه 30 میلیون تومانی به راحتی میتواند نفوذ کند البته تفاوت اصلی این دو دستگاه قیمت نیست بلکه قدرت دستگاه و قابلیت حذف ذرات است.

تجزیه و تحلیل تکنولوژیهای انواع دستگاه طلایاب و گنج یاب :

همانطور که در مقالات قبلی اشاره کردیم دستگاه هایی با تکنولوژی Vlf (Very Low Frequency) دارای عمق کمتر از 1.5 متر میباشند و برای کشورهای غربی که گذشته تاریخی و تمدن باستانی پایینی دارند ساخته شده است از این رو چون عمق کاوش 1.5 متری برای خاک ایران و کاوشگران ایرانی مناسب نیست طرفداران این دستگاهها زیاد نیستند!
ولی برای کاوشگران ساکن در کشورهای اروپایی که بیشتر به دنبال سکه های ریز سطح خاک و سنگهای طلا هستند گزینه مناسبی میباشند.

همچنین دستگاه های با تکنولوژی Gpr (Ground Penetrating Radar) که مختص زمین شناسی و مصارف ژئوفیزیک ساخته شده اند کاربردی در زمینه فلزیابی و گنج یابی و طلایابی ندارد. کشور آمریکا تولیدات بسیار زیادی در زمینه فلزیاب دارد مانند دستگاه کبری Cobra GPR و کبری Cobra 400 که هم توسط آمریکا و هم توسط کشور سوئد و شرکت فلزیاب رادار تیم radarteam ساخته میشود و همانطور که قبلا اشاره کرده ایم این دستگاهها به هیچ عنوان کاربردی برای فلزیابی و گنج یابی ندارند و فقط برای زمین شناسی و ژئوفیزیک طراحی و ساخته شده اند.

توجه داشته باشید اگر میخواهید خرید موفقی داشته باشید سراغ دستگاههای ساخت آمریکا نروید
زیرا سیستم های Gpr و Vlf در ایران کارایی ندارند.

خلاصه اینکه دستگاه گنج یاب تصویری آمریکایی وجود ندارد که در ایران بتواند کارایی لازم را داشته باشد مراقب افراد و شرکت های کلاهبردار باشید زیرا دستگاههای بی کیفیتی که در داخل ایران یا در دبی ساخته میشوند را بعنوان دستگاه گنج یاب تصویری آمریکایی با قیمتهای بسیار گزاف میفروشند!!!

پایدار باشید
تیم توسعه و تحقیق آلفا الکترونیک

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا