فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

لایه خاک سیاه در گنجیابی و دلیل اشتباه گرفتن آن با ذغال

هنگام برخورد با لایه خاک سیاه در گنجیابی دقت کنید آیا در این نقطه محل وجود ریشه های گیاهان هست یا خیر؟ و یا اینکه گذر رود یا چشمه خشک شده بوده یا خیر؟ و با فشار بین دو انگشت کاملا نرم هست یا دانه دانه دارد؟ چون در کف رودخانه ها و چشمه ها چنین لایه ای به طور طبیعی وجود دارد و جایی که محل وجود ریشه گیاهان باشد میتواند پوسیدگی ، دلیل سیاه شدن درون گل باشد پس سریع این لایه را با ذغال اشتباه نگیرید چون جایی که رطوبت باشد خزه هایی درون گلها رشد میکنند و میپوسند که چنین نمایی ایجاد میکنند.

لایه خاک سیاه در گنجیابی

نقش لایه خاک سیاه در گنجیابی (لایه ذغال) چیست؟

یکی از علم های فراگیر در زمینه باستان شناسی که بسیار موثر بوده و در تمامی مراحل حفاری و کاوش اهمیت آن دو چندان میباشد لایه شناسی خاک است که وجود لایه ذغال در زیر خاک به چهار قسم است :

  1.  این ذغال ها در زمان گذشته برای علامت گذاری نقطه نهایی محل دفینه به کار رفته به طوری که بسیار محل های با شباهت هم ساخته ولی محلی را برای نشانه گذاری آخر با ذغال یا خاک سفید یا به طور مشترک علامت گذاری میشده اند.
  2. این فرضیه که هر جا ذغال هست گنج هم هست باطل است برای اینکه در محلی که گاز متان نشت کند خاک نیز میسوزد و سیاه میشود.
  3. در جایی که طلا وجود داشته باشد و گاز حاصل از آن در زمان طولانی به سطح زمین آمده باشد میتوان نازک ترین لایه خاک را در یک شعاع کوچک یا بزرگ (بسته به مقدار) بسوزاند و سیاه کند که در اصطلاح عامیانه ذغال میگویند این فرایند در هرجایی اتفاق نمی افتد.
  4.  تکه های چوب در زیر خاک که به قصد روشن نمودن آتش توسط چوپانان در گذشته ذغال شده اند و یا ریشه های درختان که بعد از مدتی سیاه و شبیه ذغال میشوند؛ یک حفار و کارشناس خوب باید تمام موارد بالا را در نظر داشته باشد تا بتواند تصمیم درست گرفته و گمراه نشود.

برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در مورد تمامی دستگاه های طلایاب و گنجیاب میتوانید

به سایت خرید دستگاه فلزیاب مراجعه نمائید.

‫4/5 ‏‫(4 نظر)‬

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 15 =

دکمه بازگشت به بالا