فلزیاب طلایاب گنج یاب
مطالب فلزیابی

توضیحاتی در مورد دستگاه طلایاب و گنجیاب

دستگاه طلایاب و گنجیاب توضیحات مختلفی دارد که تیم حرفه ای شرکت آلفا الکترونیک در این مطلب توضیحات مختصر و مفیدی در مورد فلزیاب به شما ارائه می دهد همچنین چگونگی استفاده و امکانات و ویژگی های دستگاههای فلزیاب را هم شرح خواهیم داد تا شما کاربران گرامی در حین خرید به هیچ مشکلی برنخورید و به راحتی دستگاه موردنظر خود را خریداری کنید.

 

گنج یاب و طلایاب
گنج یاب و طلایاب

چند نمونه از دستگاه طلایاب و گنجیاب برتر جهان :

تاریخچه پیدایش فلزیاب

توسعه مدرن فلزیاب در دهه 1920 آغاز شد گرهارد فیشر سیستم جهت یابی جهت رادیویی را توسعه داده بود که برای ناوبری دقیق مورد استفاده قرار می گرفت سیستم فوق العاده خوب کار می کرد ، اما فیشر متوجه ناهنجاری هایی در مناطقی شد که زمین حاوی سنگهای معدنی بود او بررسی کرد که اگر می توان یک پرتو رادیویی را با فلز مخدوش کرد ، باید بتوان دستگاهی را طراحی کرد که فلز را با استفاده از یک سیم پیچ جستجو که در فرکانس رادیویی طنین انداز می شود ، تشخیص دهد.

در سال 1925 ، او برای اولین ثبت اختراع فلزیاب درخواست کرد و به او اعطا شد. گرهارد فیشر اولین فردی بود که حق ثبت اختراع فلزیاب را دریافت کرد ، اما اولین کسی که درخواست داد شرل هرر ، تاجری از Crawfordsville ، ایندیانا بود. درخواست وی برای یک فلزیاب مخفی در فوریه 1924 ثبت شد ، اما تا ژوئیه 1928 ثبت نشد. هرر به بنیتو موسولینی ، رهبر ایتالیایی در بازیابی اقلام باقی مانده از گالری های امپراتور کالیگولا در پایین دریاچه نیم ، ایتالیا در آگوست 1929 کمک کرد اختراع هرر توسط دومین سفر قطب جنوب دریاسالار ریچارد در سال 1933 مورد استفاده قرار گرفت ، هنگامی که از آن برای تعیین اشیاء به جا مانده از کاوشگران قبلی استفاده شد. این تا عمق هشت فوت موثر بود.

دستگاه طلایاب و گنجیاب چیست؟

وسیله ای برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی شده درون زمین یا دیوار است گنج ها و فلزات قدیمی به علت ماندن سالیان دراز در خاک دارای مغناطیس بالایی هستند گاهی اوقات همین مغناطیس دستگاه را به اشتباه می اندازد از این رو فلزیاب ها باید علاوه بر امکان حذف ذرات، تفکیک پذیری این نوع فلزات را با سایر فلزات و خطاها را فراهم کنند به فلزیاب هایی که قابلیت تفکیک فلزات گرانبهایی همچون طلا را از سایر فلزات دارند طلایاب می گویند.

نحوه کارکرد دستگاه فلزیاب

دستگاه فلزیاب یك میدان مغناطیسی در اطراف لوپ جستجوگر خود ایجاد می كند در زمانی كه جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار گیرد شدت میدان مغناطیسی تغییر یافته و دستگاه فلزیاب با احساس این تغییرات متوجه وجود فلز در اطراف لوپ خود می شود و آن را آشكار می كند هر چه شدت میدان مغناطیسیی تولید شده توسط دستگاه بیشتر باشد عمق كشف فلز بیشتر خواهد شد. (لازم به ذكر است كه عمق كاوش توسط فلزیاب با توجه به جنس فلز ، اندازه و شكل فلز تغییر می كند یعنی كمتر یا بیشتر می شود)

دستگاه طلایاب و گنجیاب

برخی از سوالات متداول کاربران

  1. از ویژگی های بارز دستگاه فلزیاب چیست؟
    فلزیاب های پیشرفته از فناوری های بی سیم گسترده ای برای هدفون ، اتصال به شبکه های Wi-Fi و دستگاه های بلوتوث استفاده کرده اند. برخی نیز از فناوری GPS یاب داخلی برای پیگیری مکان جستجو و محل اقلام پیدا شده استفاده می کنند. برخی از آنها برای گسترش بیشتر عملکرد به برنامه های تلفن هوشمند متصل می شوند.
  2. طرح لوپ جستجوی دستگاه چگونه است؟
    طراحان لوپ جستجو نیز طرح های ابتکاری را امتحان کردند سیستم سیم پیچ تعادل القایی اصلی شامل دو سیم پیچ یکسان بود که روی هم قرار گرفته بودند. Compass Electronics طرح جدیدی را تولید کرد دو سیم پیچ به شکل D که پشت سر هم برای ایجاد یک دایره نصب شده اند. این سیستم در دهه 1970 به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت و هر دو نوع متحدالمرکز و نوع D (یا همانطور که شناخته شد) دارای طرفداران خود بودند.
  3. آیا فلزیاب های ضدآب هم وجود دارد؟
    بله برخی از دستگاه های گنجیاب ضدآب می باشد و هم اینکه لوپ جستجوی مقاوم و ضدآبی دارند همچنین بعضی از دستگاه ها در مناطق خشکی ، ساحل یا آبی مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه طلایاب و گنجیاب

نتیجه کلی 

فلزیاب دستگاهی است که می تواند انواع و اقسام فلزات را تشخیص دهد. به طور معمول ، کاربر را مطلع می کند که فلز از طریق یک سری صداهای بوق پیدا شده است فلزیاب ها را می توان در فرودگاه ها ، ارتش یا پلیس ، کارگران ساختمانی یا افراد عادی که از سرگرمی به دنبال فلز هستند ، استفاده کرد.

افرادی که از جستجوی فلزات لذت می برند ، می توانند هر تعداد مورد مختلف را جستجو کنند بسیاری از مردم به دنبال سکه هستند ، زیرا برخی می توانند کمیاب یا ارزشمند باشند ، در حالی که دیگران ترجیح می دهند به دنبال جواهرات باشند. افرادی ممکن است از فلزیاب برای جستجوی مناطقی که فلزات گرانبها مانند طلا یا نقره در آنها یافت می شود ، استفاده کنند. باستان شناسان از فلزیاب برای یافتن آثار تاریخی که مدت ها در زیر خاک مدفون شده اند ، استفاده می کنند. اکثر مردم فلزیاب را در امتداد سواحل ساحل اجرا می کنند ، زیرا اجسام می توانند در ساحل شسته شوند و زیر ماسه دفن شوند.

ضمنا برای خرید و اطلاع از قیمت انواع دستگاه ها می توانید به سایت

کاتالوگ قیمت فلزیاب مراجعه نمایید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یک =

دکمه بازگشت به بالا