فلزیاب طلایاب گنج یاب
بلاگ

باتری فلزیاب قلب تپنده دستگاه های پالسی و VLF

موضوع امروز ما در مورد باتری فلزیاب و رابطه باتری با عمق زدن دستگاه گنج یاب می باشد. دقت کنید دوستان قلب دستگاه ها در واقع همان باتری می باشد. یعنی اینکه هرچه قدرت باتری دستگاه گنج یاب شما قدرتمند باشد عمق زنی و دقت دستگاه نیز بیشتر می شود.در دستگاه های VLF اهمیت باتری ها بسیار زیاد است. مثلا در سیستم هایی مانند GPX 5000 یا GPX4800 و جی پی ایکس 4800 از باتری های لیتیونی استفاده میکنند.

توجه کنید کاوشگرانی که سیستم های سبک دارند مانند اسکترا و… که باتری قلمی استفاده میکنند پیشنهاد می کنیم همیشه باید در هنگام کاوش از باتری نو استفاده کنند.چراکه ضعیف بودن باتری های طلایاب در هنگام کاوش باعث از دست رفتن عمق نفوذ در فلزیاب می شود. مثلا در سیستمی که 150 سانتی متر عمق نفوذ دارد استفاده از باتری قلمی ضعیف در این سیستم ها عمق نفوذ دستگاه دقیقا نصف می شود(70 الی 80 سانتیمتر)!

باتری فلزیاب پالسی و VLF

نسبت باتری و عمق نفوذ فلزیاب چیست؟

توجه کنید وقتی باتری دستگاه شما نصف است، قدرت فرکانس ارسال شده به زمین کاهش پیدا می کند و امواج ضعیف تری به زمین نفوذ پیدا میکنند. موضوع ارتباط باتری و عمق دستگاه چه در دستگاه های پالسی و چه در دستاه های وی ال اف به باتری مربوط می شود.

به آن دسته از کاوشگرانی که دستگاه های سری جی پی مینلب دارند توضیه میکنیم اصلا باتری که کمتر از 7.5 باشد را استفاده نکنند چرا که کارایی دستگاه به شدت کاهش پیدا میکند.

نکته: در زمین های  پلمپ و سخت و صخره ای از باتری های نو و یا تازه شارژ شده استفاده کنید

در بحث رابطه لوپ و فرکانس نیز این موضوع صدق میکند. یعنی اینکه هر لوپی فرکانس مخصوص خود را دارد. در سیستم های فلزیاب پالسی این مسئله بسیار مهم است که فرکانس دستگاه وقتی با لوپ دستگاه باهم ست نباشند کلا دستگاه بالانس نمی شود و یا سریع از بالانس فلزیاب خارج می شود. پس هنگام اعمال قدرت فرکانس به لوپی که استفاده می کنید دقت کنید.

برای مشاوره و خرید فلزیاب با مشاورین شرکت آلفا الکترونیک تماس بگیرید 09124732708

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا