فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

پیدا کردن درب ورودی مقبره ها در گنجیابی به چه صورت است؟

پیدا کردن درب ورودی مقبره ها در گنجیابی به این صورت است که ببینیم نشانه های درب چیست؟ نشست بی دلیل زمین در شعاع یک یا دو متری ، بر آمدگی بی دلیل در شعاع دو متری ، خاک دستی و روشن تر از محل ، سنگی قابل جابجایی که نیمی از آن داخل زمین است ، سنگهای کبود رنگ که با سنگهای منطقه همخوانی ندارد ، بوته هایی که در جهت جریان باد به طور کلی خم شده و ریشه سستی دارند ، بوته های روشن تر از بقیه محلها و تردد موشهای سفید بزرگ و خاکستری روشن بزرگ و ….. اینها همه نشانه های عمومی درب هستند ولی از همه مهمتر در باستان ، رسمی وجود داشته که بسیار قوی جریان داشته و اجرا میشده که برای جویندگان گنج و دفینه راه گشاست که با خرید دستگاه گنجیاب و کاوش آن منطقه میتوانید به گنج و دفینه خوب برسید.

پیدا کردن درب ورودی مقبره

آیین تدفین در باستان برای پیدا کردن درب ورودی مقبره ها :

برای تمامی مقابر تاکید میکنم تمامی مقابر، مکانی میساختند یا مکانی انتخاب میکردند که بتوانند مراسم مذهبی را اجرا کنند در این مراسمها فضایی برای آتش روشن کردن به جهت نور (مثل جوغنهای افقی) و فضایی برای تجمع و دعا کردن باید باشد یک نکته که کمتر به آن پرداخته میشود این است که ایرانیان این مراسم را در حضور نمادها و در جلوی رویت نمادهای مقدس انجام می دادند.

  • یعنی اگر یک مقبره هایی که درب آن باز شده باشد را بیابید و در جلوی ورودی به طوری که کمر شما به سمت داخل مقبره باشد متوجه خواهید شد که تمامی عناصر موجود در اطراف به گونه ای چیده شده اند که انگار در حال نگهبانی و یا رویت درب ورود هستند.
  • در این صورت همانجا یعنی جلوی درب ورودی مکانی بوده که فرد مذهبی آن دوران قرار میگرفته و مشغول دعا خواندن و تحویل دادن روح فرد متوفی به خدایان میشده است پس به راحتی میتوان از این ترفند استفاده کرد تا درب ورودی را یافت.
  • فرض کنید شما از مقبره بیرون آمدید بهترین منظره برای شما کجاست و یا بهترین نقطه برای نگهبانی دادن نمادها و رویت نمادها کجاست زیرا همه نمادها و عناصر موجود به سمت درب ورود نشانه رفته اند حتی چیدمان سنگها و تراش خوردن سنگها بی دلیل صورت نگرفته است.
  • برای درب ورودی فاصله ای کمتر از ۵ متر با خود مقبره در نظر بگیرید مقابر عمدتا تونلهای طولانی ندارند.
  • تونلهای طولانی مختص دفینه زاغه و یا غار هاست که معمولا در جلوی درب آنها نگهبان و یا خود سازندگان غار دفن شده اند.
‫3/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا