فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

سیستم دفینه گذاری در نقاط مختلف کشور به چه صورتی میباشد؟ | ذخایر دفینه های ایران چقدر است؟

سیستم دفینه گذاری در نقاط مختلف کشور طبق شرایط محیط دارای تفاوت از نظر ساختار بنا جاسازی اموال هستند به طور مثال دفینه در شمال کشور و در عمق جنگلها دو سال بعد از ساخت نماد کاملا زیر پوشش گیاه و خزه ها پنهان و از دید خارج میشوند و این یعنی شما در جنگلهای که دارای پوشش شدید گیاهی و درختی هستند نباید دنبال نماد باشید مخصوصا جنگلهای بدون شیب و سطح صاف چون در سطح صاف نفوذ باران درعمق بسیار تاثیر گذار است.

سیستم دفینه گذاری

سیستم دفینه گذاری در نقاط مختلف کشور :

در شهرهای مرطوب شمالی اموال و نمادها بیشتر در قسمتی قرار میگیرند در ارتفاع که پوشش گیاهی بدلیل رطوبت کمتر ضعیف تر میشوند و اگر دیده باشید در کوههای شمال کشور هرچقدر ارتفاع بیشتر میشود پوشش گیاهی ضعیف تر و زمین خشک تر و همینطور فضای دید عالی تر است حالا با این عوامل بهترین نقطه بین مرز پوشش گیاهی و خشکی در ارتفاع است.

یکی از موارد مهم در ارتفاعات شمال کشور وجود تنگهای عظیم در ارتفاعت هست که از انتهای کوه به دریا خطم میشوند و باید دانست که نقطه پلمپ ها و غارها و دالانها در شی همین تنگها ایجاد میشده و خارج از این دنبال پلمپ و غارهای مسدود نباشید و نماد عقاب بسیار در این موارد ایجاد میشده که از آن طرف دره و تنگه به نقطه پلمپ خیره شده و درب مقبره های بسیار ارزشمند تمام این موارد را باید در این تنگها و درها یافت.

منظور از پیش ورودی دفینه چیست؟

  • تمام ورودی هایی که با سنگچین در اول کار برخورد میشود تمام به قبور میرسند.
  • یعنی جایی را که اموال مهمی پنهان شده باشند به وضوح مسدود بودن مکان را نمایش نمیدهند و کاملا از دید خارج هستند.
  • پس ورودی مقبره های ساسانی در چنین حالتی هم وجود دارند.
    (گاها وقتی بین دو صخره سنگچینی طبیعی قرار گرفته باشد بر اثر فشارهای طبیعی زمین و زلزله ها سنگهای وسط دو صخره خرد شده و بین دو صخره به چنین شکلی قرار میگیرند).
  • پس اول با نشان دادن مکان به متخصص در مرحله اول از طبیعی و دست ریز بودن کار خیالتان را راحت کنید بعد اقدامی رو انجام بدید.

ذخایر دفینه های ایران چقدر است؟ ایران چه مقدار دفینه دارد؟

طبق آمار بدست آمده از نسخه هایی که در دست دولت هستند و نه دست مردم میزان تقریبی دفینه ها و جواهرات ایران حدود 200000 هزار تن طلا در خاک ایران مدفون هست که طبق آمار حدود 70000 تن در استان های فارس و اصفهان و مابقی اول مازندران تهران و گیلان جاهای پربار ایران پس از اصفهان و شیراز عبارتند از :

  • شمال ایران
  • استان گیلان و مازندران
  • لرستان
  • کردستان
  • تهران
  • و آذربایجان شرقی و غربی میباشد.

البته این به معنا نیست که در جاهای دیگر ایران اشیا عتیقه وجود ندارد ولی به مراتب کمتر از این مکانها هست.
در اکثر مناطق ایران حفاری به صورت گسترده انجام شده و خیلی از نشانه ها و علائم از بین رفته است ولی اگر شما یک حفار خوب باشید همیشه میتوانید از کوچکترین علائم بزرگترین نتیجه ها رو بگیرید و خود را به هدف (دفینه) نزدیک کنید.

سیستم دفینه گذاری

جاهایی که رفت و آمد آسان است و کار حفاری انجام دادن راحت، اکثرا بارهایشان رفته است و جاهایی که کار کردن سخت و راه آن بسیار سخت و خطرناک است از نظر حفاری به مراتب سالم تر مانده و کمتر از جاهای دیگر دست خورده و بار آنها کمتر رفته است به همین دلیل استان لرستان و کردستان که هم خطرناک هست هم کوهستانی از نقاط دیگر سالم تر مانده است.

برای خرید انواع دستگاه فلزیاب، طلایاب و گنجیاب به آدرس لینک زیر مراجعه نمائید.

سیستم دفینه گذاری

‫3/5 ‏‫(2 نظر)‬

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا