فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

تفسیر علائم گنج زیر خاک چیست؟

علائم گنج زیر خاک | دوستان امروز میخواهیم چند نمونه از علائم زیر خاک را تفسیر کنیم اولین علامت که در حفاری به آن بر میخورید لایه های خاک است و در بین لایه های خاک علائمی استفاده میشود یا شما را به طرف دفینه میبرد یا شما را منحرف میکند اگر لایه ها بزرگتر باشند لایه گذاری بصورت دقیق تری انجام میشود.

علائم گنج زیر خاک

تفسیر علائم گنج زیر خاک :

  • برای خمره یک یا دو متری زیاد حساسیت نباید نشان داد.
  • همچنین برای تهیه مصالح دفینه خاک های مختلف و مخصوص از معادنی که در دور یا نزدیک فراهم میکردند اول جمع میکردند و سپس بوسیله چند نفر این دفینه گذاری انجام میشد که برای این کار هم نیاز به متخصص یا به اصطلاح معمار این کار نیاز بود.
  • وقتی حاکمی میخواست در مکانی دفینه گذاری انجام دهد نیاز به متخصصانی داشت که از هر لحاظ مکان را بصورت علمی و تجربی تجزیه و تحلیل کند.

دفینه گذاری در زیر خاک به دو صورت انجام میشد که عبارتند از :

  1. اول بعضی دفینه ها را مهره موم کرده و فقط در موارد جنگ یا قحطی استفاده میکردند و دست به آنها نمیزدند و در اینطور کارها خیلی محکم کاری میکردند.
  2. دوم بعضی بارها بودند که کم زیاد میشدند یعنی در مواقعی که کسی لازم داشت مقداری از آن را خرج میکرد یا مثلا کسی به آن اضافه میکرد تا به حدی برسد که :
    مثلث نوع اول آن را مهر و موم کنند.
    نوع دوم یه راه مخفی هم داشتند که در نسخه ها نمی نوشتند فقط خود شخص میدانست که هر موقع لازم داشت میتوانست از آن خرج کند یا به آن اضافه کند.

مراحل ساخت مکان دفینه گذاری زیر خاک :

اول از همه باید همانطور که در بالا هم ذکر کردیم مکان را باید با دقت و با خرید دستگاه طلایاب بررسی کرد و سپس جایی که منبع آب به آن نزدیک باشد را هم باید بررسی کرد برای مثال در گذشته به این روش مکانی برای پنهان کردن گنج و دفینه استفاده میکردند :
اول باید علائم های بیرونی را با استفاده از چند سنگ تراش میتراشیدند و بعد از تراشیدن نوبت به مکان دفینه گذاری میرسید ابتدا یک اتاق یک دربی در عمق 3 متری درست میکردند و از پایین 3 الی 4 متر زیرسازی میکردند تا برسد به عمق اتاق بعد از درست کردن اتاق اگر مسیرش از بالا بود از بغل علامت گذاری میکردند.

‫2.7/5 ‏‫(18 نظر)‬

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

دکمه بازگشت به بالا