فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

علم نشانه و کتیبه در گنج یابی چگونه است؟

علم نشانه و کتیبه در گنج یابی روشی برای رمزگذاری میباشد تا از وسایل پنهان شده محافظت کند. نشانه ها به همراه راه حل و تدبیرشان نوعی زبان برای فهماندن منظور و موضوعی میباشند همچنین نشانه ها بصورت حکاکی گود برجسته و نقاشی بتاریخ امروزه رسیده اند هر شکلی که بر صخره ها و تخته سنگها توسط انسان ها اعمال شده باشد حتما دارای مقصود خاصی بوده و در کل دارای معنایی خواهد بود.

علم نشانه و کتیبه

علم نشانه و کتیبه در گنج یابی به چند دسته تقسیم میشود که عبارتند از :

  • نمادهای حکومتی و متعلق به حکام و درباریان که یا مقام و منزلت آن را نشان میدهد یا اینکه قدرت یا توان و بزرگی دولت یا حکومت را به تصویر میکشد.
  • نمادهای دینی مذهبی و اعتقادی که معرف ادیان واماکن مقدس و معابد بوده و نیز روحانیون بلند پایه و مقبره آنان میباشد.
  • نماد های متعلق به اقوام و قبابل مختلف که نشانه و علامتی برای معرفی آن اقوام میباشد.
  • و نمادهای متعلق به اشخاص متمول و سرداران و غیره که نشان دهنده شان هر یک میباشد.
  • در آخر نمادهای هنری و تزیینی که برای خود هنر و زیبایی مورد استفاده قرار گرفته است.

نکته مهم : توجه داشته باشید که هیچ تلاش و زحمتی در گذاردن علامت و نشانه ای بی دلیل انجام نشده اما این به این معنا نیست که هر حکاکی و نگاره ای که بر روی سنگ ها دیده میشود به معنای وجود دفینه در آن محل نمیباشد زیرا گاهی برای اعلام موضوعاتی مهم و یا اخطار به دیگر افراد نیز علایم و نشانه هایی ایجاد میگشت و یا اینکه نشانه یافت شده معمولا بصورت مستقیم جای دفینه را نشان نمیدهد و می بایست نشانه یا نشانه هایی دیگر نیز تا رسیدن به هدف اصلی بیابیم.

سنگ نگاره ها در گنج یابی و دفینه یابی :

سنگ نگاره ها قطعا چیزی را به ما میگویند و هدف از ساختنش هم نیز همین بوده است.
بطور مثال : اکثر حکاکی های گرد که در روی بسیاری از سنگها و همچنین کوهها و صخره دیده میشود، به معنای قبر و مزار میباشد که اکثرا این قبرها هم خالی میباشند هدف از ساخت و حکاکی آنها در نزدیکی یا کنار قبرها دلیلی جز اجرا مراسم دینی و مذهبی نداشته و در داخلشان روغن ریخته و آتشی روشن میساختند که این همان شمع هایی هست که امروزه نیز بر روی قبر روشن میکنیم.

باید در اینجا این نکته را هم اضافه کنیم که تمام جوغان ها به این منظور ساخته نشده اند و بسته به اندازه قطر یا عمق آنها و همچنین محل قرارگیری و اشکال مختلف آنها کاربردشان متفاوت بوده است مانند حکاکی های گود هندسی که ما برای سهولت کار به تمام آنها جوغان (جوغن) میگوییم و شامل اشکالی همچون دایره بیضی مربع مثلث مستطیل و … میباشد ضمنا برای یادگیری معنای مختلف جوغن ها و یادگیری طریقه صحیح رمزگشایی نماد در گنجیابی میتوانید به کانال تلگرام عجایب باستان مراجعه نمائید.

علم نشانه و کتیبه

خلاصه گیری از موضوع علم نشانه در گنج یابی :

در هر حال اگر بخواهیم موضوع علم نشانه را خلاصه کنیم باید گفت که هر نشانه ای فراخور شکل و ویژگی هایش معنی میگردد مثلا یک تیر برای تعیین جهت و مسیر حرکت تا هدف یا نشانه بعدی مورد استفاده قرار گرفته است یا اینکه خوشه گندم به معنای برکت بوده و نمادی از برکت را نشان داده است و بصورت مستقیم نیز دفینه را نشان نمیدهد از نمادها و نشانه های آیینی است باید بدانیم که هر علامت و سنگ نگاره ای به منزله دفینه و گنج نمیباشد.

همچنین برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع دستگاه فلزیاب میتوانید

به سایت خرید دستگاه گنجیاب مراجعه نمائید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + شش =

دکمه بازگشت به بالا