فلزیاب طلایاب گنج یاب
گنج یابی

نکات و قوانین طلایی برای کاوش و کشف آثار باستانی

نکات و قوانین طلایی برای کاوش در گنج یابی وجود دارد که در این مطلب به توضیح این مسئله میپردازیم.
برای پیدا کردن گنج باید از اطلاعات مردم که شامل افسانه ها ، داستان ها و باورها که مربوط به منطقه مورد کاوش شماست نت برداری کرد یادتون باشه گاهی نکته ای کوچک کاری بزرگ انجام میدهد البته معمولا این جور افسانه ها با اغراق همراه است اما همه این ضرب المثل رو شنیدیم که میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند همچنین در دفینه یابی برای یادگیری جنبش ها و ساختار قومی و دینی جوامع باستانی باید  تاریخ ادیان را مطالعه و استفاده کرد.

قوانین طلایی برای کاوش

نکات و قوانین طلایی برای کاوش و کشف آثار باستانی در گنج یابی : 

  • از قوانین طلایی برای کاوش این است که باید از روشهای آرکولوژیک (باستان شناسی) در تحقیقات مقدماتی و سطحی و در حفاری استفاده نمود تا شانس موفقیت شما بالاتر برود.
  • برای شناختن ساختار و لایه های خاک از رشته ژئولوژی ( زمین شناسی ، علمی که درباره زمین و چگونگی مواد و ترکیبات و تغییرات آن بحث میکند) استفاده نمود تا گمراه نشویم.
  • برای فهم اینکه آثاری که بدست آمده از چندین و چه کانی هایی تشکیل شده و یا چه نوع سنگ قیمتی در ساخت آن استفاده شده باید از شاخه کانی شناسی که یکی از شاخه های زمین شناسی است استفاده کرد.
  • محاسبه تقریبی هزینه های جستجو بررسی و حفاری کردن باعث برنامه ریزی دقیق و موفقیت در کار میشود.
  • و برای شناخت اشکالی که بر روی صخره ها حک شده و همچنین شناخت آثار تاریخی بدست آمده باید تاریخ هنر و تاریخ تمدنها را مطالعه نمود و استفاده کرد.
  • حفاری کردن همانند یک عملیات است قبل از اینکه خاک را زیر و رو کنید باید داده ها و نشانه های سطح خاک را به شکل خوبی تجزیه و تحلیل کرد.
  • برای زودتر رسیدن به هدف باید از تکنولوژی استفاده کرد که تنها با خرید دستگاه طلایاب میسر میباشد.

علم هندسه در گنج یابی چگونه است؟

بسیاری از نشانه ها و اشکال به شکل الفبایی و طبق قواعد ریاضی بدست می آیند برای حل کردن این معماها باید از علم هندسه که شامل مجموع قوانینی مانند یادگیری زبان علائم و نشانه ها , اندازه گیری طول و عمق , واحدهای اندازه گیری در ریاضی که این قوانین در بسیاری از گوردخمه ها و تومولوسها و بسیاری از دفینه های شخصی رعایت شده است استفاده نمود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا